Meer boels
Inloggen Registreren
15 March 2013

Van 15 t/m 21 april 2013 is Boels Verhuur opvallend aanwezig op de bauma 2013. De bauma behoort tot de grootste bouwbeurzen ter wereld en is dé ontmoetingsplaats voor de bouw. Met een duidelijk en compleet productaanbod, tonen wij u welke oplossingen Boels te bieden heeft.

Op de stand vindt u materieel dat onmisbaar is op elke bouwplaats; van grondverzetmachines en hoogwerkers tot geotechniek- en veiligheidsmaterieel. Verder is er een prominente plaats ingericht voor ons complete en vernieuwde steen- en betonbewerking assortiment.

Onze medewerkers op de stand staan voor u klaar om u te laten zien dat Boels altijd een passende huuroplossing heeft, zodat uw werkzaamheden altijd kunnen doorgaan.

Wij heten U van harte welkom op onze stand op de Bauma, Neue Messe in München, Freigelände Nord, Stand FGN.N623/3.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief