Meer boels
Inloggen Registreren
23 January 2013

Boels Rental is de komende drie jaren de naamsponsor van de Boels Rental Ronde van Drenthe, de Nederlandse openingswedstrijd van de wereldbeker voor vrouwen. Men heeft de optie om dit met twee jaar te verlengen. Daarmee verstevigt Boels zijn almaar toenemende belang in het wielrennen. Boels is immers sinds 2012 mede-hoofdsponsor van het Boels Dolmans Cycling Team, waar het komende seizoen onder anderen Elizabeth Armitstead (zilver op de Olympische wegwedstrijd van Londen 2012) en Adrie Visser (voormalig winnares van de Ronde van Drenthe) deel van uitmaken.

Vanaf vorig seizoen is Boels Rental ook actief in de sponsoring van wielerevenementen, zoals het Nederlands Kampioenschap in Kerkrade, het Wereldkampioenschap wielrennen in Limburg en de Profronde van Heerlen. Daarom willen we in 2013 op zichtbare en belangrijke plaatsen de wielersport ondersteunen. In dat licht past ook de eerdere sponsoring van de Boels Rental Holland Ladies Tour en de Boels Rental Hills Classic. Dat zijn ook wielerwedstrijden voor vrouwen, dat sluit aan bij onze sponsoring van het team, maar we zullen ook in het mannenwielrennen terug te zien zijn, bijvoorbeeld op het NK en bij de Boels Internationale Cyclocross Heerlen.

Organisatrice Femmy van Issum is blij met de ondersteuning van Boels Rental. ,,In deze tijd is het niet altijd eenvoudig om de sponsoring voor dit soort grote evenementen rond te krijgen, maar de belangstelling voor het vrouwenwielrennen groeit zichtbaar op dit moment. Dankzij Boels Rental weet dit evenement – toch één van de acht belangrijkste eendagswedstrijden van de wielerkalender van de UCI – zich de komende jaren verzekerd van continuïteit.’’ Dit jaar vindt de Boels Rental Ronde van Drenthe plaats op zaterdag 9 maart.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief