Meer boels
Inloggen Registreren
30 januari 2013

Van 22 januari t/m 2 februari vinden er op de Weissensee (Oostenrijk) weer diverse schaatsevenementen plaats in het kader van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee. Er zijn verschillende toertochten maar er worden ook wedstrijden op het hoogste niveau verreden. Ieder jaar reizen er veel Nederlanders naar Oostenrijk om dit evenement bij te wonen.

Boels Rental is als subsponsor nauw bij dit evenement betrokken. Naast het leveren van zaken zoals sitecarriers, een schranklader en steigermateriaal is Boels ook zichtbaar aanwezig. Zo neemt een van onze opblaasbare bogen een prominente plek in langs het wedstrijdparcours. Samen met de organisatie van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee maakt Boels Verhuur ook dit evenement tot een succes.

Voor meer informatie over de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee:
www.weissensee.nl (op deze site bevindt zich ook een videoplayer waar dagelijks nieuwe video’s aan toegevoegd worden).

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief