Meer boels
Inloggen Registreren
12 november 2012

Van 4 t/m 9 februari 2013 is Boels Verhuur weer opvallend aanwezig tijdens de Internationale BouwBeurs. Een duidelijk productaanbod toont welke oplossingen Boels te bieden heeft.

De Internationale BouwBeurs is dé tweejaarlijkse ontmoetingsplaats waar bouwend Nederland bij elkaar komt. Boels is voor de derde keer op rij aanwezig op dit evenement in de Jaarbeurs Utrecht en pakt weer groots uit.

Op de stand vindt u materieel dat onmisbaar is op elke bouwplaats; van de bouwplaatsinrichting tot geotechniek en veiligheidsmaterieel. Binnen dit kader is een prominente plaats ingericht voor ons complete en vernieuwde betonbewerking assortiment.

Hebben wij uw interesse gewekt? Meld u dan hier gratis aan! Wij heten U van harte welkom op onze stand: 08.C052

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief