Meer boels
Inloggen Registreren
20 november 2012

Sinds januari 2012 is Boels Rental, samen met Dolmans Landscaping, hoofdsponsor van het dames wielerteam 'Dolmans Boels Cycling Team'. Met veel ambitie en drive is dit jaar naar het WK Wielrennen in Valkenburg toegewerkt waar Boels Rental als “Theme Partner bij betrokken was. Succes in de wielersport is iets waar hard voor gewerkt moet worden. Het vraagt commitment van het team en maar zeker ook van de sponsoren. Om die reden verlengt Boels Rental het sponsorcontract tot 2016. Een opvallende zet in de huidige tijd.

De wielersport maakt een turbulente tijd door en is helaas op dit moment vaak negatief in het nieuws met schandalen en grote sponsoren die zich terug  trekken. Dat het echter ook anders kan bewijst de dames wielerploeg ' Dolmans Boels Cycling Team'. "Het verlengen van de sponsorcontract geeft het team de stabiliteit en mogelijkheid meer en betere te presteren" aldus Steven Rooks, Directeur Sportief van wat voortaan het 'Boels Dolmans Cycling team'gaat heten. "Dit geeft ons een prima basis om naar de Olympische Spelen van 2016 toe te werken. Het is geweldig dat deze bedrijven zich durven te committeren tot 2016, dat geeft het team veel positieve energie".

De firma's Boels en Dolmans fungeren beide als hoofdsponsor. Wel wordt de naam aangepast naar 'Boels Dolmans Cycling Team'. Yvo Hoppers, marketing & communicatie manager van Boels: "We zijn erg te spreken over de uitstraling van het vrouwen wielerteam en realiseren ons dat stabiliteit, zekerheid en vertrouwen de basis vormen voor goede prestaties. De competitie past goed bij ons en de doelen zijn duidelijk: we willen ons kunnen meten met de wereldtop en doorgroeien naar een top 3 team."

De wereldkampioenschappen in Valkenburg waren dit jaar het positieve hoogtepunt voor de ploeg en een goede basis voor de toekomst. In 2013 zal het team uitgebreid en versterkt worden door diverse rensters die podiumplaatsen op de Olympische Spelen van 2016 haalbaar maken. "We zijn erg blij dat er nog steeds solide bedrijven zijn die de wielersport steunen. Met de steun van Boels en Dolmans zijn we in staat de ambities en talenten van onze dames wielerploeg ten volle te benutten en verder te professionaliseren. Jullie zullen nog veel van ons horen!" besluit Steven Rooks.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op: www.boelsdolmanscyclingteam.com

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief