Meer boels
Inloggen Registreren
26 september 2012

Boels heeft een grote bijdrage geleverd aan het succesvol verlopen wereldkampioenschap wielrennen in Valkenburg a/d Geul. Men spreekt zelfs van ‘een van de mooiste kampioenschappen ooit’. De organisatie kreeg na afloop van het evenement dan ook veel complimenten, onder andere van de hoogste baas van de UCI, de Internationale Wielerunie.

Boels was nauw betrokken bij dit evenement. Tijdens de verschillende wedstrijden maakten vele bezoekers, journalisten en vips gebruik van door Boels gebouwde en/of ingerichte accommodaties. In samenwerking met diverse afdelingen (waaronder Party & Events, Portable Kitchens, Bio Box en Unitverhuur), is er een veelvoud aan materieel geleverd en opgebouwd op en rondom de Cauberg.

Het Boels paviljoen op de top van de Cauberg werd gedurende de wedstrijden goed bezocht.
Hier werd uiteraard genoten van de sportieve prestaties van ’s werelds beste renners. Daarnaast was er voor de bezoekers de gelegenheid om te netwerken.

Kortom, een evenement waar Boels met een goed gevoel op terugkijkt.

Kijk op onze Facebookpagina voor meer foto’s van het wereldkampioenschap wielrennen.
https://www.facebook.com/Boels.Rental

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief