Meer boels
Inloggen Registreren
14 september 2012

Het WK Wielrennen 2012 staat voor de deur. De afgelopen weken heeft Boels een grote bijdrage geleverd om dit evenement tot een succes te maken. In samenwerking met diverse afdelingen uit onze organisatie zoals: Party & Events, Portable Kitchens en Unitverhuur, is er een veelvoud aan materieel geleverd en opgebouwd op en rondom de Cauberg in Valkenburg, Limburg.

Het UCI kantoor zetelt bij de finishstreep in 34 door Boels geplaatste units. In totaal verzorgt Boels Unitverhuur ruim 50 units en komen daar nog 11 koel- en vriesunits van Portable Kitchens bij. Naast de koel- en vriesunits heeft Boels Portable Kitchens ook gezorgd voor een volwaardige keuken waar de menu’s voor de 400 personen tellende pers klaargemaakt worden door de chefkoks.

De pers maakt verder gebruik van 480 door Boels ingerichte werkplekken op de bovenverdieping van de perstent en de verzorging van de renners en rensters vindt in de door Boels ingerichte deelnemersboxen plaats die ingericht zijn met oranje / wit meubilair.

De omvangrijke sponsorpaviljoens bevinden zich bovenop de Cauberg met uitzicht op de wedstrijden en passages van de renners. Ook de inrichting van deze accommodaties is verzorgd door Boels. De afdeling Design By Boels heeft met haar top assortiment uit de range “Steigerhout”, het Belgium House en het Rabo House sfeervol aangekleed en ingericht.

Natuurlijk kan het Boels Paviljoen niet ontbreken bij dit Limburgs Wereldkampioenschap. Ook hier is Design By Boels de leverancier van de moderne VIP-inrichting uit de range “LED-verlichting”. Het geheel wordt opgelicht met verlichte bloempotten inclusief sfeervolle beplanting. Natuurlijk loopt alles stijlvol door tot op het terras zodat de gasten aangenaam kunnen vertoeven en de wedstrijden kunnen volgen.

De sponsorpaviljoens hebben van Boels Portable Kitchens de beschikking gekregen over een volledig ingerichte keuken waar de culinaire hoogstandjes voor de gasten worden klaargemaakt.

Naast de huisvesting en inrichting levert Boels natuurlijk ook materieel uit de Machinedivisie. Op het terrein staan verder lichtmastaggregaten, omheining, sitecariers, ruw terrein heftrucks, hoogwerkers, verreikers, BioBoxen en zelfs wielladers.

Kijk voor meer foto’s van het plaatsen van de units op onze Facebookpagina:
https://www.facebook.com/Boels.Rental

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief