Meer boels
Inloggen Registreren
16 november 2011

Boels Verhuur wordt per 1 januari mede-hoofdsponsor van een professionele vrouwenwielerploeg. De formatie gaat volgend jaar onder de naam Dolmans Boels Cycling team de weg op. Het Boels-oranje zal uiteraard prominent aanwezig zijn op het nieuwe shirt en het andere materiaal van de ploeg.

Gisteren werd het contract getekend dat ons voor twee jaar verbindt aan het team dat hoge ambities koestert. De formatie heeft als doel om binnen drie jaar door te stoten naar de absolute top van de vrouwenwielersport. In 2012 is Dolmans-Boels met veertien rensters alvast de grootste van de vier Nederlandse UCI-teams! Tot de ploeg behoren ondermeer Martine Bras, Irene van den Broek, de Belgische Lieselot Decroix en de Britse Emma Trott. De eerste twee hebben in Nederland een Olympische nominatie voor London 2012 op zak. Hoofddoel voor het team is komend seizoen het wereldkampioenschap ploegentijdrit, dat in 2012 in Valkenburg (Limburg) wordt gehouden. 

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief