Meer boels
Inloggen Registreren
09 juni 2011

De European Rental Association heeft, samen met het International Rental News (IRN) magazine, Pierre Boels, directeur van Boels Rental, uitgeroepen tot Rental Person of the Year 2011. Dit is gisteren bekend gemaakt tijdens het European Rental Awards Dinner in de RAI in Amsterdam. De uitreiking van de prestigieuze European Rental Awards is onderdeel van het congres dat plaatsvond tijdens de International Rental Exhibition van 6 t/m 9 juni, ’s wereld grootste evenement voor de internationale verhuurmarkt.

Pierre Boels: “Ik ben zeer vereerd met de prijs. Het is een prachtige waardering voor onze prestaties en voor de inzet van alle medewerkers die hebben bijgedragen aan het succes van de onderneming. We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om te bereiken waar we nu staan. Daarnaast beschouw ik de award als een aanmoediging om de organisatie verder uit te bouwen in Europa”.

Boels Rental behoort tot de meest gerenommeerde verhuurbedrijven in Europa als het gaat om de verhuur van machines, gereedschappen, units en catering- en event-equipment. Pierre Boels is sinds 1980 betrokken bij het bedrijf, dat in 1977 door zijn vader werd opgericht. Sinds 1996 is de dagelijkse leiding in zijn handen en heeft hij het bedrijf een ongekende groei laten doormaken; van 20 filialen in 3 landen naar bijna 250 filialen en 1250 bouwmarkt-outlets in 8 landen.

De enorme groei is gebaseerd op autonome groei, maar ook op diverse strategische overnames en heeft maar liefst iedere vijf jaar een omzetverdubbeling tot gevolg gehad. Hiermee is Boels Rental één van de snelst groeiende verhuurbedrijven.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief