Meer boels
Inloggen Registreren
29 mei 2011

Van 7 t/m 11 september kunt u wederom kennis maken met het uitgebreide assortiment van Boels Rental. Tijdens de Matexpo zullen wij een breed scala aan materieel tentoonstellen waaronder het vernieuwde segment Groot Grondverzet. Tevens tonen we de nieuwste innovatie op het gebied van elektrisch aangedreven minigravers. Naast onze nieuwste aanwinsten ziet u een selectie klein materieel uit ons uitgebreide assortiment, krijgt u een bedrijfsimpressie en wordt u geïnformeerd over onze mogelijkheden.

Na de Matexpo van 2009 heeft Boels in België niet stilgezeten. Inmiddels is het Boels netwerk in België gegroeid naar 27 vestigingen. Dit sterkt Boels in de overtuiging dat ook de Belgische markt meer en meer overtuigd raakt van onze kwaliteiten en mogelijkheden.

Wij heten u welkom in stand C14

Nieuwe producten

Tijdens de Matexpo presenteert Boels haar nieuwste aanwinst op innovatief gebied. Onze 1,1 tons Hybride Graafmachine kan naast de gebruikelijke dieselkrachtbron gebruik maken van een elektrische aandrijfbron. De externe 400 Volt, 6.15 kW krachtbron wordt aangesloten op de graafmachine waardoor deze uitermate geschikt wordt voor gebruik in afgesloten ruimtes waar de uitstoot van uitlaatgassen onwenselijk is.

Bezoek onze stand voor een persoonlijke demonstratie.
Boels Rental
Stand C14

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief