Meer boels
Inloggen Registreren
15 april 2011

Boels Verhuur, marktleider in machineverhuur in de Benelux, heeft per 15 april 2011 de verhuuractiviteiten van RAB Beheer overgenomen door de aankoop van HuurMax.

Het gerenommeerde bedrijf HuurMax is al ruim 13 jaar actief in de Nederlandse verhuurmarkt op het gebied van machine- en gereedschapverhuur. HuurMax heeft 14 vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, waarvan een aantal op franchisebasis. Met deze overname versterkt Boels Verhuur haar positie op de Nederlandse markt.

Pierre Boels, directeur van Boels Verhuur zegt: ‘Wij zijn zeer gelukkig met de overname van dit bedrijf met een geweldige klantengroep. De overname zorgt ervoor dat wij een grote groep ervaren medewerkers erbij krijgen alsmede een nieuw netwerk inclusief een aantal krachtige franchisenemers. Het assortiment voor de klanten van HuurMax zal vernieuwd en verbreed worden. Ons streven is dit filialennetwerk zelfstandig verder te laten groeien. Na deze uitbreiding heeft de Boels Groep 92 filialen in Nederland’.

Paul Krugers, directeur van RAB Beheer geeft aan: ‘Na de professionalisering van HuurMax in de afgelopen jaren zijn we verheugd dat Boels als bekwaam en gespecialiseerd verhuurbedrijf dit professionaliseringsproces gaat vervolmaken en HuurMax naar een volgende groeifase gaat leiden. Ook voor ons biedt dit voordelen, omdat we als franchisenemer betrokken blijven bij HuurMax‘.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief