Meer boels
Inloggen Registreren

Wandzaag 900mm op rail 230/380V hoogfrequent

Code 10998
Wandzaag 900mm op rail 230/380V hoogfrequent Wandzaag 900mm op rail 230/380V hoogfrequent

Krachtige hoogfrequente wandzaag op rails voor zaagwerken in baksteen en gewapend beton. De zaagarm, zaagas en rijmotor zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen door het 3 motoren systeem. Door de symmetrische rails is de zaagmotor aan beiden kanten te monteren. De rotatierichting van het zaagblad kan worden veranderd voor de waternevel in de gewenste richting te krijgen. Deze wandzaag is door één persoon gemakkelijk te monteren en draadloos te bedienen. De bijbehorende powerunit (10997) die u als los verhuuritem bij de wandzaagmachine mee huurt, is ook te gebruiken met andere hoogfrequente machines zoals de ringdoorslijper (10976), boorinstallatie (10500).
Wij beschikken over een ruim assortiment diamantbladen voor het zagen in materialen zoals baksteen, snelbouwsteen, kalkzandsteen, (gewapend)beton en asfalt.
U kan bij ons een diamantblad huren of kopen. Als u een diamantblad huurt, brengt u hem samen met de machine weer terug. De prijs van het blad wordt dan als volgt berekend:
* Opmeting bij ophalen en retourneren.
* Afhankelijk van de diameter en het type blad, is er een eenheidsprijs per 0,1 mm, met een minimum van 0,25 mm. Dit minimum dekt een deel van de logistieke kosten, slijtage, risico op tandbreuk etc.
* De maximale slijtageprijs per blad is gelijk aan de verkoopprijs.
Door gebruik te maken van een slurrieopvang worden de betonslurrie en het water afgezogen. Hierdoor blijft de omgeving tijdens het zagen schoon en hoeft u na het zagen minder schoon te maken.
De wandzaag wordt standaard geleverd met 2 meter rails en een zaagkap 600mm. Extra rails en zaagkappen (grotere kappen en kappen om vlak te zagen) zijn los verkrijgbaar.

Kenmerken

  • Deskundige instructie, begeleiding en advies door onze betonspecialisten
  • Wandzaag voor het zagen van raam- en deuropeningen in steen en beton
  • Geen krachtstroom aanwezig? Gebruik deze machine op 230 V voor het zagen in baksteen en beton tot 20 cm. Op 230 V heeft de machine een vermogen van 3 kW.
Lees meer

Huur nu

Daarom Boels!

Op werkdagen vóór 15.00u gereserveerd is dezelfde dag nog aan de slag
Altijd de modernste machines van topmerken
Altijd een vestiging bij u in de buurt
Korting met de Boels klantenkaart
Omschrijving Vanaf prijs
Code 10998 p.o.a.
max. zaagdiepte (mm)390
diamantzaagblad (mm)600 - 900
max. starterblad (mm)600
max. spilvermogen (kW)6
gewicht zaagkop (kg)19
spanning 3-fasig/1-fasig (V)400 / 230
powerunit (code)10997

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW en excl. kosten voor onderhoud, brandstof, olie, slijp- en slijtage, transport, reiniging, accessoires en diverse toebehoren, eventuele milieuheffingen en toeslag voor schade-afkoop- en brand-/diefstalregelingen.

p.o.a. = prijs op aanvraag

Daarom Boels!

Op werkdagen vóór 15.00u gereserveerd is dezelfde dag nog aan de slag
Altijd de modernste machines van topmerken
Altijd een vestiging bij u in de buurt
Meer dan 2500 verschillende machines en gereedschappen
Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief