Meer boels
Inloggen Registreren

Energie & Verlichting

Energievoorziening en verlichting: RACOR in de schijnwerpers!

Heeft u voor uw project of evenement (extra) power nodig om op elk moment van de dag bedrijfszeker te kunnen draaien? Zoekt u tijdelijke verlichting voor uw parkeerplaats, bouwplaats of andere plekken waar mensen veilig moeten rondlopen? Dan bent u bij Boels Rental aan het juiste adres. Van stroomaggregaten tot verdeelkasten, van kabels tot lichtmastaggregaten: we hebben 24/7 een uitgebreid assortiment tijdelijke stroomvoorziening en verlichting voor u beschikbaar waarop u snel, altijd en overal een beroep kunt doen. Gepland en ongepland, voor korte of langere tijd.

Samen met de specialisten van RACOR Power & Climate Solutions bieden wij u turn-key oplossingen vanaf het adviestraject tot en met de uiteindelijke installatie en afhandeling. Eerst bepalen we samen met u de noodzakelijke behoefte. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw project snel en (kosten)efficiënt wordt uitgevoerd. De producten worden op locatie en bedrijfsklaar afgeleverd, waarna we gedurende de looptijd van het project de prestaties van onze machines en mensen blijven monitoren. Zo garanderen we een voortdurende en betrouwbare dienstverlening.

Mobiele aggregaat huren

Een aggregaat voor iedere gelegenheid!

Kampt u met stroomuitval, terwijl uw project gebonden is aan een strakke deadline en u zich geen stilstand kunt veroorloven? Of heeft u voor een gepland project oplossingen nodig voor het tijdelijk vervangen van uw energiebehoefte? Bij Boels Power en RACOR Power & Climate Solutions vindt u alles wat u zoekt. Wij zorgen voor een betrouwbare energie- of verlichtingsvoorziening, zodat u vol vertrouwen – en energie – uw project tot een goed einde kunt brengen.

RACOR Power & Climate Solutions is dé specialist in het verhuren, installeren en beheren van totaaloplossingen op energiegebied. Oplossingen die we van A tot Z kunnen leveren en uitvoeren, inclusief het overnemen van de complete energievoorziening van een kantoor, gebouw of fabriek.

Onze aggregaten voldoen aan alle eisen die de scheepvaart, de energiemarkt, de (chemische) industrie, evenementen, bouwplaatsen en ziekenhuizen stellen. Ze variëren in grootte van 3,5 kVA tot 2100 kVA. Door slimme koppeling van aggregaten genereert u op elk moment de juiste hoeveelheid energie, zonder piekspanning of onderbrekingen in de stroomvoorziening. Bovendien leidt dit tot minder uitstoot en brandstofverbruik.

Voor tijdelijke opslag van brandstof leveren we gekeurde brandstoftanks van 100L tot 3000L. Ook zijn er diverse mobiele stroomaggregaten op aanhanger en kleine stroomaggregaten voor tuin, camper, boot, marktkraam, bouwmachines en dergelijke. Aanvullend kunt u bij ons terecht voor diverse toebehoren, zoals verdeelkasten, vermogenskabels, verlengkabels en verdeeldozen.

Het ideale lichtplan voor uw project

Bij de keuze van adequate verlichting spelen diverse vragen zoals: welke oppervlakte en activiteit wilt u verlichten, is er eigen stroomvoorziening en voldoende ventilatie? Aan de hand van de antwoorden bepalen we samen met u hoe we u het beste kunnen helpen. U kunt bij ons onder meer terecht voor selfsupporting stationaire en mobiele lichtmastaggregaten met een hoge lichtopbrengst voor het verlichten van terreinen en projecten waar mensen veilig moeten werken en rondlopen. Deze aggregaten (diesel, hybride, 100% battery pack of lichtnet) zijn geluidsarm, gecertificeerd voor windsnelheden tot 80 km/uur en voorzien van lichtsensor, tijdschakelaar en vloeistofdichte bodem. Onze opties zijn zó uitgebreid, dat we altijd het ideale lichtplan voor u kunnen realiseren.

Lichtmast huren
Lichtmastaggregaat huren

Duurzame energieoplossingen en advies

Al onze oplossingen zijn erop gericht om u geheel te ontzorgen. Van een stroomplan tot installatie door gekwalificeerde monteurs: we regelen het. Ook het brandstofmanagement tijdens uw project kunnen we volledig regisseren. Daarnaast staat duurzaamheid centraal. We werken met ‘schone’ en energiezuinige LED-lampen die weinig uitstoot veroorzaken. Er is zelfs een start-up containeraggregaat met zonnepanelen waarmee u tot 60% op brandstof bespaart! Ook uniek: ons innovatieve Battery Pack, de nieuwe standaard in hybride energie. Op vol vermogen wordt de dieselaansturing benut, op lager vermogen wordt automatisch overgeschakeld op de batterij. Dat bespaart tot wel 50% brandstof en reduceert de CO2-uitstoot en de geluidshinder.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief