Meer boels
Inloggen Registreren

Vraag de Boels Klantenkaart aan

Speciaal voor zelfstandige ondernemers heeft Boels Verhuur de gratis Boels klantenkaart: hét gereedschap om nog makkelijker te huren. Direct huren wat u nodig heeft en meteen profiteren van de diverse voordelen. Kies voor het gemak van de Boels klantenkaart!

Let op: de Boels klantenkaart is alleen beschikbaar voor zelfstandig ondernemers. De klantenkaart is enkel geldig in combinatie met een machtiging voor automatische incasso.

Heeft u al een online account bij Boels? Log dan in met uw eigen inloggegevens. Wij vullen het formulier dan al gedeeltelijk in met de gegevens die u tijdens uw registratie heeft opgegeven.

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.

Persoonsgegevens
Bedrijfsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Dit is geen geldig telefoonnummer.
Werknemers

U kunt voor maximaal 3 werknemers tegelijk een klantenkaart aanvragen. Voeg een werknemer toe door op onderstaande button te klikken en de vereiste gegevens in te vullen.
U kunt uiteraard ook voor uzelf een klantenkaart aanvragen, in dat geval vraagt u één klantenkaart aan en worden in eerste instantie de gegevens gebruikt die u bij bij registratie op deze website heeft ingevuld.
Deze gegevens kunnen hier ook nog aangepast worden.

Altijd op de hoogte zijn? Meld u aan voor onze nieuwsbrief